Om oss

Litt om Jesus Church

Vi elsker Gud, byen vår og nasjonene

Jesus Church ble startet i år 2000 av Stephan og Anne Christiansen. I dag har vi Gudstjenester i Markus Kirke på St.Hanshaugen, og på Kolbotn i Oslo sør.

Vi elsker Gud og mennesker. Derfor har vi to typer fellesskap: Gudstjenester og disippelgrupper. I Gudstjenestene vil du finne et klassisk kristent budskap med et ferskt og moderne uttrykk.

Disippelgruppene som treffes i hjemmene på ulike steder i Oslo og omegn. Vi tror det er viktig å være endel av et sosialt og åndelig fellesskap som støtter hverandre og inspirerer til å følge Jesus i hverdagen.

Jesus Church elsker nasjonene. Vi representerer omtrent 40 nasjonaliteter. Å gi Jesus videre er viktig for oss, og vi er hjemmemenighet for Jesus Revolution, et internasjonalt misjonsarbeid, Day & Night, et europeisk bønnehus for alle nasjoner, og Troens Bevis Bibel- og Misjonsinstitutt, en Bibelskole som utruster mennesker for liv og tjeneste.

Jesus Church er tilknyttet pinsebevegelsen i Norge.

Kontakt oss

Våre pastorer

Stephan Christiansen

Pastor i Jesus Church, grunnlegger av Jesus Revolution, Day & Night, Israel Next og rektor på Troens Bevis Bibel- og Misjonsinstitutt.

Anne Christiansen

Pastor i Jesus Church, grunnlegger av Jesus Kvinner, Jesus Revolution, Day & Night, og Israel Next

Lars-Tore Jørgensen

Pastor i Jesus Church Kolbotn, lærer på TBBMI og HLT

Kåre Skuland

Pastor i Jesus Church, Leder av Jesus Kids International

Christopher Kjølstad

Pastor i Jesus Church

Daniel Tassone

Pastor i Jesus Church,

Oddleiv Sandtorv

Pastor i Jesus Church, Internasjonal Direktør og CEO av Jesus Revolution