JK Nordisk 8. og 9. mars
JK Nordisk 8. og 9. mars

 

Den 8. og 9. mars er du varmt velkommen til JK NORDISK 2019 i Oslo!

Dette året vil hele konferansen finne sted på et av hovedstadens populære konferansehoteller, Radisson Blu Skandinavia Hotell, Oslo. Dermed blir det mulig å både delta på konferansen, spise og bo under samme tak. Mange har ønsket seg en slik praktisk løsning, og vi er takknemlige for å nå kunne tilby det. Vi håper det vil legge til rette for enda flere møtepunkt og verdifulle samtaler med andre jenter og kvinner som deltar på konferansen. 

Vi vet at mange gleder seg over at Anne Christiansen er årets hovedtaler. Denne våren er det 16 år siden hun tok steget ut og startet JesusKvinner, og siden den gangen har hun inspirert tusenvis av jenter og kvinner, i innland og utland, til byggingen av Guds rike i sine hjem og familier, samfunnsliv og menighetsliv. 

Siden JK NORDISK 2019 starter ut på selveste kvinnedagen, har vi i år bestemt oss for å sammen benytte anledningen til å gå i 8.mars-tog under banneret «Trosfrihet for verdens kvinner». Organisasjonen Åpne Dører står bak parolen, og vi synes det er flott å få være med å løfte opp kristne kvinner, som lever under forfølgelse, i årets 8.mars-tog. 

Vel møtt til en fantastisk helg 8. – 9. mars! 

Mer info om sted og påmelding på Jesus Kvinner webside jk.no 

Kontakt oss

Jesus Church
Trykk her
for adresser

410 34 746

Støtt arbeidet

Bankkonto: 30001314463
IBAN: NO7430001314463
Swift: SPSONO22

Vipps - 11685
Bankkort/Avtalegiro - Trykk her

Skriv til oss
Finn oss