WATOTO barnekor besøker oss og har en gratis konsert!

2. mars 2024 kl 18.00

WATOTO Children’s Choir LIVE. DU ER INVITERT TIL JESUS CHURCH, MARKUS KIRKE!

Bli med Watoto Children’s Choir mens de synger, danser, og deler deres historier om gjenopprettesle og håp. Nyt denne GRATIS konserten med musikk fra deres nye album, “Better Days—There Is Hope”. 

Dette er en perfekt mulighet til å invitere venner og familie som ikke er vant til troen! Spred gjerne ordet videre.

 WATOTO.com

Watoto Children’s Choir kommer reisende helt fra Uganda, Øst-Afrika, for å opptre med sanger fra deres splitter nye album, “Better Days—There Is Hope”. Opplev koret ta deg med på en emosjonell reise mens de synger, danser, og deler deres historier og gjenopprettelse og håp.

Watoto Children’s Choir har reist over hele verden siden 1994. Dette betyr at tusenvis av mennesker får møte noen av våre fremtidige ledere. Mennesker får se barnas smil, bli omfavnet av deres klemmer og barna får privilegiet av å fortelle: «Uansett hva du går igjennom, er Jesus håpet vårt, og det er bedre dager i vente. Se hva han har gjort i livet mitt.»

Annet enn å komme til Afrika selv, hvilken bedre måte å lære om alt det gode arbeidet Gud gjør gjennom Watoto enn å få møte barna, høre deres historier og oppleve denne hjertevarmende, musikalske forestillingen! Dette er en unik opplevelse som vil inspirere og oppmuntre deg, dine venner og din familie. 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy