100 timer bønn for Norge

Bli med i en storslått bønnesatsning for landet vårt – elskede Norge – i september, RETT FØR VALGET!

Vi møtes fysisk så langt det går i Markus kirke på St.Hanshaugen i Oslo!

Day&Night drives av en tverrkirkelig allianse blant alt Guds folk i hele Norge (og andre land i Europa og verden forøvrig), og vi inviterer hele alliansen sammen med ALLE SOM VIL BE til å komme innfor Gud med ett hjerte og en vilje: Guds ledelse og inngripen for Norge!

De 100 timene sammenhengende blir fylt av tilbedelse (ledet av diverse ulike lovsangsledere og team), forbønn, inspirerende taler og undervisning og ja, alt som trekker oss nærmere Gud og lenger inn i bønnen.

KOM, bli med oss!

Send en mail til post@dayandnight.no eller skriv her i Messenger dersom du vil komme, så setter vi ditt navn på en (ikke bindende) liste for å få en begynnende oversikt.

Registrering foregår ellers i døren.

PS: det er gratis.

PS: Onsdag 1.sept. kl.10 – 16 blir det en lederdag for pastorer og predikanter rett i forkant av at vi sparker i gang de 100 timene kl.18 onsdag. Ta kontakt med oss på messenger for mer info om dette.

Leave a Reply

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy