Live streaming av Gudstjeneste i Markus kirke

Kjære alle dere! 
I forbindelse med situasjonen i landet vårt fortsetter vi å holde Gudstjeneste i Markus kirke kl 11:00 som sendes live fra kirken, og oppfordrer alle til å følge Gudstjenesten fra hjemmene, og der vi befinner oss.

Live-sendingen finner du på Facebook og YouTube. Disippelgruppene våre møtes heller ikke som normalt disse ukene, men holder kontakt med hverandre på telefon og via sosiale medier. Vi følger med utviklingen og evt. ny informasjon gis fortløpende på jesuschurch.no

Dersom du har spørsmål kontakt oss på epost post@jesuschurch.no eller på 410 34 746.

Vi ser frem til å feire Gudstjeneste sammen på søndag kl.11:00, selv om vi må feire den fra ulike steder. Vi er takknemlige for denne muligheten til å «møtes» selv om vi ikke kan være på samme sted. Vi holder nattverd i Gudstjenesten, så forbered deg gjerne til å være med i den. 

Vi står sammen, og løfter opp navnet JESUS over vårt elskede land og menneskene i vår verden.
Mvh Jesus Church


Dear all,
With regards to the decisions that have been made in our country these past days, and the directives given by the church council regarding the use of their premises in this period, we give the following information concerning the coming services in Jesus Church: We will still arrange a service this Sunday at 11.00 am.

The service will not be open to an audience but will be live-streamed on our Facebook account, and on YouTube. We await further instructions and are monitoring the situation closely. Information will be distributed continuously on our website, jesuschurch.no. If you should have any further questions, please do not hesitate to contact us at post@jesuschurch.no or 410 34 746.

We are looking forward to celebrating the Sunday service together, although we are required to do so in different locations. We stand together in prayer and lift up the name of Jesus over our beloved country and the people in our world.
Jesus Church

Leave a Reply

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy