Håpets Festival med Franklin Graham

Håpets Festival er et evangeliseringsinitiativ som strekker seg over flere måneder med bønn, opplæring, spesielle arrangementer og ivaretakelse av dem som responderer på evangeliet i menighetene våre.

Festivalens hovedarrangement vil finne sted den 11–12 november i Oslo Spektrum. Tusenvis av mennesker samles for et moderne program med musikk, velkjente gjester og en tydelig forkynnelse av evangeliet ved Franklin Graham.

Franklin Graham, sønn til den verdenskjente Billy Graham, har en lidenskap for å forkynne evangeliet på en tydelig og enkel måte for dem som ennå ikke kjenner Jesus. Han lever ut kallet om å evangelisere og har forkynt for mange millioner over hele verden. Mange har respondert ved å gi livet sitt til Jesus Kristus.
Franklin er president i Billy Graham Evangelistic Association.

Helt siden Franklin ga livet sitt til Jesus har hjertet hans vært fylt av medfølelse overfor de trengende og sårbare i verden. Dette kommer blant annet til uttrykk gjennom hans lederskap i Samaritan’s Purse, der han også er president. Det er en av verdens største nødhjelpsorganisasjoner, og de ønsker å vise Jesu kjærlighet til flyktninger og andre mennesker i krise.

Mer info på håpetsfestivaloslo.no